MSGSÜ Sosyal Bilimler Dergisi, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi bünyesinde yılda iki kez yayımlanan ulusal hakemli bir dergidir. MSGSÜ Sosyal Bilimler Dergisi’nin 24. Sayısı (Güz 2021) “Müzik” temasıyla yayınlanacaktır. Her sayısı farklı temalarla yayımlanan dergimizin bu sayısında müziğin aktör tayin edildiği, onun diğer disiplinlerle örtüşen odaklarını sunmayı istedik.

MSGSÜ Sosyal Bilimler Dergisi’nin “Müzik” temalı Güz 2021 sayısı müzikoloji, etnomüzikoloji, müzik teorisi, müzik sosyolojisi, ses çalışmaları literatürüne katkı sağlayacak disiplinler arası çalışmalar yapan uzman ve araştırmacıların özgün makale, araştırma, inceleme, saha derleme yazıları, çeviri, kitap tanıtımı/eleştirisi yazılarına açıktır.

Türkçe veya İngilizce hazırladığınız ilgili temaya uygun makalelerinizi Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine,  1 Eylül 2021 tarihine kadar göndermenizi rica ederiz. Bu tarihe kadar gönderilen makaleler kör hakem sürecine tabi tutulacak, hakem onayından geçen çalışmalar yayın sürecine alınacaktır. Yazım kuralları ve yayın ilkeleriyle ilgili bilgiler dergimizin internet sitesinde mevcuttur: http://sosbildergi.msgsu.edu.tr/index.php/yayin-bilgileri

Sayı Editörleri: Doç. Dr. Elif Damla YAVUZ (MSGSÜ), Doç. Dr. İlke BORAN (MSGSÜ),

Arş. Gör. Dr. Nihan TAHTAİŞLEYEN (MSGSÜ).

MSFAU JOURNAL OF SOCIAL SCIENCES

Issue 24 Fall 2021 Call for Papers: “Music”

MSFAU Journal of Social Sciences is a national refereed journal published twice a year within the body of Mimar Sinan Fine Arts University, Istanbul. The 24th issue of MSFAU Journal of Social Sciences (Fall 2021) will be published with the theme of "Music". In this issue of our journal, we wanted to present the focus of music, in which an actor is appointed, overlapping with other disciplines.

"Music" themed Fall 2021 issue of MSFAU Journal of Social Sciences, original articles, research, reviews, field reviews, translations, book reviews/criticism by experts and researchers who make interdisciplinary studies that will contribute to the literature of musicology, ethnomusicology, music theory, music sociology, sound studies is open to his/her writings.

We kindly ask you to send your articles, prepared in Turkish or English, in accordance with the relevant theme, to Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. until September 1, 2021. The articles submitted until this date will be subjected to the blind referee process, and the studies that have passed the referee approval will be included in the publication process. Information about the writing rules and publication principles is available on the website of our journal: http://sosbildergi.msgsu.edu.tr/index.php/yayin-bilgileri

Issue Editors: Assoc. Prof. Dr. Elif Damla YAVUZ (MSFAU), Assoc. Prof. Dr. İlke BORAN (MSFAU), Res. Assist. Dr. Nihan TAHTAISLEYAN (MSFAU).